StotterCafé Rotterdam 7 juni 2018

Op de avond van donderdag 7 juni 2018 was er weer een succesvolle editie. Pieter Groen startte de avond met een ontspanningsoefening om ons na een drukke dag op het werk tot rust te laten komen. Positieve reacties vanuit het publiek op de uitvoer ervan! Deze avond had als thema : ‘Hoe maak jij je stotteren bespreekbaar?’ ,  ‘Wat voor stotteraar ben jij?’ en ‘Welke ervaringen heb je?’ Op deze avond wilde Kim Dorchain graag een presentatie houden over het thema. 

Na Kim haar presentatie en een vragenrondje was het de beurt om Tom Wittebrood om iets over zijn stotteren te vertellen. Dit deed hij door middel van twee filmpjes die hij heeft opgenomen voor het StotterFonds. Deze filmpjes zullen worden verwerkt  in een compilatie die door het StotterFonds zal vertoond op Wereldstotterdag 2018. In zijn video’s vertelt Tom openhartig over zijn stotteren, hoe het zijn leven beïnvloedt en zijn pogingen om het stotteren een minder grote rol in zijn leven te laten spelen. Graag bedanken Kim en Tom voor het delen van hun verhalen!